Binnen de categorie examentraining vallen de modules waarbij examenvragen kunnen worden geoefend ter voorbereiding op de officiële examens. Met de pool van beschikbare vragen kan onbeperkt worden geoefend en kunnen ook proefexamens worden uitgeprobeerd. 

BiSLDeze cursus brengt de deelnemer de elementaire principes bij van BiSL® (Business Information Services Library). BiSL wordt toegepast binnen de gebieden functioneel beheer en informatie management. BiSL heeft daarmee vooral een plaats aan de opdrachtgeverszijde, waarbij “goed opdrachtgeverschap” richting de interne IT-organisatie en externe It-leveranciers een hoofdrol spelen. 

ASLDe ASL® v2 Foundation Module richt zich op het domein van Applicatieontwikkeling en Applicatiemanagement. Kennis van ASL® op Foundation Niveau biedt de professional handvatten om het complexe speelveld rondom de instandhouding en vernieuwing van applicaties te overzien met daarnaast inzicht en kennis van het ASL® Procesmodel en het gebruik daarvan.

ITILDe Information Technology Infrastructure Library (ITIL®) is ontwikkeld vanuit het besef dat organisaties steeds meer afhankelijk zijn van automatiseringsdiensten, de zogenoemde ‘Information Technology’, kortweg IT. ITIL® bestaat uit een serie boeken met richtlijnen voor het leveren van hoogwaardige IT-diensten, ofwel IT Service Management. De boeken beschrijven de inrichting van de beheerprocessen en de randvoorwaarden die hiervoor nodig zijn

BiSLTo prepare for the Agile Scrum Master or Scrum Product Owner exam, this elearning environment will provide you with more than 175 real exam questions. You can try the questions groupwise, randomly or start a 1 hour test where you have to score 85% or more on 80 questions. With unlimited number of attempts on answering questions for a fixed period of time this is the best preparation for the scrum.org (PSM1 or PSPO1) exams! 

PRINCE2PRINCE2® is een beproefde projectmanagementmethode, toepasbaar op projecten in welke soort of maat dan ook. Van kleine reorganisatie tot groot bouwproject, PRINCE2 vergroot voor elk project de kans op succes.
Uitgangspunt van de methode is de continue toetsing van het project versus de verwachte opbrengsten voor de organisatie.